Stabil alapok
csoportos online mentorprogram

Megtanulsz:

Karacs Ildikó

Hogyan támogatunk Téged?

2 HÓNAP EGYÜTT HALADÁS + 1 HÓNAP UTÁNKÖVETÉS

Havonta egy csoportos kérdezz-felelek alkalmon személyesen Karacs Ildikó segít neked az elakadásaidban.
A programban kapsz egy komplex numerológiai, név- és számmisztikai elemzést, ahol feltérképezésre kerülnek elakadásaid és azok megoldási lehetőségei a családból hozott minták témakörét illetően.
A programban egy alkalommal egyéni konzultáción vehetsz részt telefonon vagy online.

Egy gyönyörű munkafüzetet fogsz kapni már az első alkalommal, amelyet folyamatosan töltened kell ami segíteni fog a haladásban, önmunkában.

A programban 4 teljes napon át személyesen is fogunk tudni kapcsolódni, ezen csoportos terápiás alkalmakon egész nap tudunk közösen elmélyülten dolgozni. Ebben a munkában mind a 4 alkalommal egy egy témát alaposan feldolgozunk.
A programban 2 alkalommal egyéni terápiás foglalkozáson vehetsz részt személyesen vagy online. Itt lehetőség lesz személyre szabottan foglalkozni azzal amiben megoldást szeretnél.
Kéthetente fogunk találkozni 4 hónapon keresztül facebook zárt csoport oldalán vagy zoom alkalmazásban. Ezeken az alkalmakon meditációk lesznek és egymással való kapcsolódás.
Meditációs anyagokhoz férhetsz hozzá, amihez mindig fordulhatsz.
A 2 hónapos intenzív munka után szeretnénk még nyomonkövetni a fejlődésedet. Éppen még 1 hónapon keresztül kapcsolatban maradunk és nyomonkövetjük utánkövető alkalmak segítségével.

Megkérdeztem pár embert, hogy
miben segítettem neki

Jobb lett édesanyámmal a kapcsolatom, a viszonyulásom.
Elmúlt a víziszonyom. Apukám és testvérem a szemem előtt fulladtak vízbe gyermekkoromban. Víziszonyom lett. S ahogy hozzád jártam, fel tudtam dolgozni a történteket és a víziszonyom is elmúlt.
Megértéseket kaptam.
Gyógyultam.
Bátrabb lettem, jobban ki tudok állni magamért.
Ráláttam problémám gyökerére.
Meditációi nagyszerűen mély átéléssel vezettek.
Hangja egy csoda, átjáró a dimenziók között ahonnan különböző energiák érkeznek.
Édesanyám elhagyott, s a belső gyermek meditáció során olyan volt mintha a szüleim leültek mellém és elmagyarázták, hogy mi miért volt. Azt hittem lesz részemről nagy sírás rívás, de nem. Megértéseket adott, s ezáltal megnyugvást.
Spontaneitásban, öszinteségben, minden ,,spirimanírt"-tól mentes. Humoros, gyakorlatias személyisége, körültekintése, és hihetetlen energiaközvetítő képessége és csodálatos hangja garantálja a tökéletes egyediséget.
Gyógyítja a mélyen rejlő sebeket függetlenül attól, hogy tudatos vagy nem.
Mindig feltölt, gyógyít.
Megnyugtatott, ezáltal jobban tudok kapcsolódni önmagamhoz.
Lelki, testi feltöltődést kaptam. Megszűnt a hónapok óta tartó csípőfájdalmam.

Hogy hívják Ildit a vendégei:

,,Akinél megtalálod önmagad"
,,Szakértő"
,,Áthangoló"
,,Hangterapeuta"
,,Testet, lelket áthangoló"
,,Világ energiáit átadó"
,,Lélekhangoló"
,,Egyszrűen: Ildi"

3 mentor támogat Téged

Karacs Ildikó

komplex művészeti terapeuta, hangterapeuta, gyógyító hangok hangterápiás tanácsadója, spirituális elvonulások szakértője, lelki blokkoldó mentor

Kalmár András

numerológus, Tarot coach, angol tanár, zenész, zenei producer, biztosítási alkusz

Bíró Éva

Aviva hormon terapeuta, táncterapeuta, Pilates oktató, angol tanár

A mentor program vezetője

Karacs Ildikó már több, mint három és fél évtizede segíti az embereket. 

Az elmúlt években jól bevált lelki blokkoldó technikát alakított ki melyben mentorként segít másoknak, hogy tartós sikereket érjenek el önfejlesztés, lelki blokkjaik kioldása területén. A hangokkal történő blokkoldás  elhivatott kiváló szakembere. Küldetésének érzi, hogy minél több ember találja meg isteni énjét, fedezze fel saját értékeit, melyre nagy hangsúlyt fektetnek a mentor programon.

Ildikó a Karacsakra Mentor Program vezető oktatója, aki szívvel lélekkel éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy segítsék az embereket abban, hogy egységbe legyenek önmagukkal. Két diploma, két szakvizsga, gyógyító hangok hangterápiás tanácsadója számtalan továbbképzés, energiagyógyászati tanfolyamok egy életen át tartó tanulás és segítés biztosítják szakmai kompetenciáját, hitelességét.

A program során

Leszámolunk az önbizalomhiánnyal, érdemtelenség érzéssel, átadjuk azt a gondolkodásmódot, hogy felold a saját elméd korlátait.

Segítünk abban, hogy letedd azokat a negatív generációs mintákat, melyek korlátozzák életed.

Megszerettetjük Veled a meditálást.

Felismerni és tudni fogod értékeid!

ELEGED VAN, Hogy nincs magabiztosságod? LÉPJ KI A halogatásból ÉS KEZDD EL rendberakni önmagad!

Bizonytalan kísérletezgetések helyett egy biztos, több tízezer ember számára bevált módszertan mentén stabil alapot teremthetsz magadban, rakhatod rendbe önbizalmadat – amihez minden tudást megkapsz.

Profi szakember

Magyarország egyik TOP lelki blokkoldó mentorától tanulhatod meg létezésed stabil alapjai rendbetételének lépéseit, aki már több mint 20.000 embernek segített, hogy rendbe tegyék életüket. Egyedi, megújult tematikát és saját kidolgozású, bevált és letesztelt módszereket adunk át ÉS ültetünk át azonnal a gyakorlatba a mielőbbi siker érdekében.

Támogató közeg

Egy olyan közösség részese lehetsz, akik extra motiváltak és elhivatottak aziránt, hogy rendberakják önmagukat. Csak azokkal az emberekkel dolgozunk együtt akik motiváltak önmaguk fejlesztésére és tesznek is érte. A programba csak a motivált, önmagukért tenni akarók nyerhetnek felvételt.

Stabil alapok

Az egész mentor program annak van alárendelve, hogy te bízz magadban és boldogabb emberré vállhass. Ezért fogsz kapni minden alkalommal kihívásokat, ezért segítünk felépíteni és ezért leszel olyan válogatott közösségben akik arra inspirálnak, hogy többet hozz ki magadból.

Mindenki önbizalommal teli emberré válik, aki részt vesz a programban?

Sajnos nem, de arra garanciát vállalunk, hogy mindent megteszünk érte. Ez a lehető legjobb alkalom, hogy megadd magadnak a lehetőséget és a legnagyobb eséllyel válj 100%-ban szabad vállalkozóvá. Mi, a segédmentorok, a csoporttársaid, a rendre kialakuló fantasztikus közösség ezen fog dolgozni.

Mennyibe kerül a Stabil Alapok Online mentor program?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy mennyibe is kerül az online mentor program.

Mivel önmagában a bónuszok értéke meghaladja a 180.000Ft-ot, így sejtheted, hogy nem egy pár 10.000Ft-os képzésről van szó, de egyet biztosan mondhatok: ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb programot nyújtjuk Magyarországon. Ne aggódj, csak abban az esetben engedünk részt venni a programon, ha mi is úgy látjuk, hogy megtérül a befektetésed.

Jelentkezz a díjmentes konzultációra itt

Gyakran ismételt kérdések

Igen, mivel az előfizetés teljesen automatikusan megújul, amit kizárólag bankkártyával lehet megoldani.

A rendszer minden hónapban automatikusan vonja a havi díjat az általad megadott bankkártyáról, így nem kell azzal foglalkoznod, hogy minden hónapban manuálisan megújítsd. Természetesen bármikor megszüntetheted a tagságot egy kattintással.
Kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket. Mindemellett felhívunk telefonon is, és elmondjuk a további teendőket. Szóval segítünk már az elején is.
Legegyszerűbben fogalmazva a fordulónapon. Ez azt jelenti, hogy amíg aktív az előfizetésed ugyanazon a napon vonja le a rendszer. Ha például 5-én fizetted ki először a havi díjat, akkor minden hónap 5-én fogja levonni a havi díj összegét a rendszer.
Igen. A facebook-on és a foglalkozásokon használt zoom alkalmazásban is van lehetőség, hogy teljesen anonim legyél.
Ez esetben a rendszer küld egy email-t, hogy nem tudta levonni a bankkártyádról az összeget. Neked csak annyi a dolgod, hogy vagy feltöltöd a bankkártyádat a havi díj összegével, vagy megadsz egy másik bankártyát, amiről le tudja vonni az összeget. Ez után a rendszer másnap újra megpróbálja levonni a havi díjat.
Lemondás után kapsz egy email-t, amiben visszajelez a rendszer, hogy lemondásra került a tagságod. A Klubtagságoddal a fizetési fordulónapig van lehetőséged részt venni. Ezután manuálisan kiléptetünk a tagok közül.

Bármikor lemondható a tagság, és a fordulónap után már nem kerül felszámításra a következő időszak díja.

2 lehetőséged van:

1.) A fordulónap előtt 3 nappal a rendszer küld egy email-t, hogy 3 nap múlva le fogja vonni a havi djat a bankkártyáádról. Ebben a levélben lesz egy link, amire rákattintva lemondásra kerül az előfizetésed.

2.) Írsz egy levelet a hello@karacsildiko.com email címre, hogy le szeretnéd mondani az előfizetésed. Ebben az esetben mi manuálisan állítjuk át „Lemondott”-ra az előfizetésed.

Igen. Mivel az előfizetést mi nem tudjuk manuálisan megújítani, így ebben az esetben annyi a dolgod csupán, hogy újra kitöltöd a megrendelő űrlapot az adataiddal, és kifizeted a havi díjat.

A megrendelési űrlapon megadott email címedre fogjuk kiküldeni minden foglalkozás elérhetőségét, illetve a facebook privát csoportban is kiírjuk.
Miután kifizetted az első hónap díját kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket valamint mit hol találsz a csoportban.
Igen. A Klub tagjaként egy támogató közegben vagy. A szakemberrel folytatott munkáddal gyorsabban meg oldhatod a problémáidat.

Ha pedig nincs több kérdés, akkor várunk téged is a Teremtő Klubba

Gratulálunk. Eljutottál az oldal legvégére. Most már minden lényeges információt tudsz ahhoz, hogy most hozz egy nagyszerű döntést. Ha tehát szeretnél belevágni az önismereti utazásba, ami során rendet raksz a fejedben, és kioldod a blokkjaidat, akkor csatlakozz.