Ajándékot adok a klubtagsághoz, ha csatlakozol
2024. június 30. éjfélig.

nap
óra
perc
mp
Önbizalomhiányban, bőség elakadásban, szülőktől átvett generációs minták, életfeladat elakadásaiban, önuralom teremtőerő blokkjainak oldásában segítek.

Teremtő Klub

Az online felületeken több szakember foglalkozik VELED.
Küldetésem, hogy egy teljesebb életet élj azáltal, hogy kioldod a blokkjaidat.
A Teremtő Klub tagjaként nem csak információt kapsz, hanem konkrét megoldást is, hogyan építsd fel a legjobb önmagadat.

Karacs Ildikó

Teremtsd meg azt az életet, amire vágysz

A meditációk és a mantrák mindennapi hallgatásával elindul egy pozitív, teremtő folyamat. Elkezdenek kioldódni a tudatalatti blokkok. Nyugalom, bőség, harmónia, önbizalom, önszeretet felé elindulhatsz olyan mértékben, amennyit önmagad is hozzáteszel. Hozzáférhetsz számtalan hangterápiás blokkoldó meditációhoz. Saját tempódban tudsz dolgozni, haladni a blokkok oldása, és a kiteljesedés útján.

A Teremtő Klub egy kimeríthetelen kincsesbánya,

mert mire az ember a végére ér a meditációknak,

Ildikó újabb, hasznos tartalmakat tölt fel,

hogy egyre jobban és jobban érezd önmagad.

Felkészültél arra, hogy megváltoztatod az életedet?

Ha eleged van abból, hogy

Van megoldás!

Ha már nagyon szeretnél változtatni, jól lenni, akkor mi itt vagyunk Neked

Rendszeres folyamatos segítséget kapsz belső önmunkád végzése során. Elindul egy pozitív teremtő folyamat. Elkezdenek kioldódni a tudatalatti blokkok. Nyugalom, bőség, harmónia, önbizalom, önszeretet felé elindulhatsz olyan mértékben amennyit önmagad is hozzáteszel. Hozzáférhet számtalan hangterápiás blokkoldó meditációhoz. Saját tempódban tudsz dolgozni, haladni a blokkok oldása és a kiteljesedés útján. Bármelyik meditációt bármennyiszer megismételheted.

Videók

Hanganyagok

PDF-ek

Hova fogsz eljutni a következő hónapokban, ha csatlakozol a Teremtő Klubhoz?

Testi tüneteid enyhülnek

Beindulnak a teremtő folyamataid

Elkezdenek kioldódni a tudatalatti blokkjaid

Szorongásaid csökkennek

Nő az önbizalmad és az önszereteted

A 3 legnagyobb előnye a Teremtő Klubnak

1.

Az anyagok úgy vannak megválogatva, hogy segítsenek a teremtésben. A bőség, a nyugalom, a szeretet, az önbizalom és a siker megteremtésében.

2.

Felszabadító érzés olyan emberekkel együtt lenni, akik hasonlóak mint Te. Itt választ kapsz a kérdéseidre, más történeteiből tanulhatsz, barátságokat köthetsz.

3.

Az Om namo Narayana mantra mantrázásával nem csak magadon segítesz, hanem a körülötted lévő világon is, és segít feloldani egónkat az isteni szeretetben.

Miért csatlakozz a Teremtő Klubhoz?

Elképzelhető, hogy mire ide jutottál már számtalan dolgot kipróbáltál, és mégsem lettél jobban. Egyre kilátástalanabbnak érzed magadat, és azt gondolod, sosem fogsz ebből kijönni. Pedig van kiút!

A Karacsakra Teremtő Klub azért van, hogy egy biztonságos közeget nyújtson miközben dolgozol a problémáidon. Megismerheted a nehézségeid gyökerét, és kioldhatod azokat. Olyan módszereket és technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek az önbizalmad növelésében, oldják a tudatalatti blokkjaidat és megerősíthetik a biztonságérzetedet.  Önbizalommal teli emberré válj, aki teljes életet él.

Miert-csatlakozz-500x722-1.webp

Ismerd meg egy kicsit a Teremtő Klub megálmodóját

Az intuitív éneklés és a szabad hangadás szerelmese. Áramló énekhangja közvetítő az emberek és a támogató, égi energiák között. Mantráival, szabad hangadásával, sámándobbal, nepáli és kristályhangtálakkal, intuitív hangszereivel szertartásokat, koncerteket, meditációkat, hangfürdőket, elvonulásokat, önfejlesztő programokat vezet.

Megannyi spirituális és fizikai technikai rendszert ötvözött a hangok csodálatos erejével az elmúlt évek során.

Rengeteg meditációs kurzust tett közzé -az elmúlt 35 év alatt megszerzett terápiás tudása-, amit több ezer munkaóra árába került. Az elmúlt években az általa átadott tudással 20.000+ embernek segített a lelki blokkjaik feloldásában és önmaguk fejlesztésében. A Teremtő Klub a legszélesebben fedi le mindazt a tudást, amire csak szükséged van ahhoz, hogy jól légy.

Karacs Ildikó

Énekes, művészeti terapeuta

Miért csatlakozz hozzánk?

Mit tartalmaz a Klub tagság?

BÓNUSZ

Mindösszesen:

9.900 Ft/hó

Hozd meg életed legjobb döntését, és kezdd el még ma a Teremtő Klub meditációit

Itt tudsz előjelentkezni a Teremtő Klub -ra. Amikor beindul, értesítünk a megadott email-címen.

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Fizetés

Az előfizetés sajnos csak  bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Stipe biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre, az email címre és a telefonszámra, mert ezek alapján vesszük fel veled a kapcsolatot emailben és telefonon.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes.

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a „Tovább a fizetéshez” gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Stripe biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Stripe neve a garancia.

7. Belépés a Karacsakra Teremtő Klubba

Sikeres fizetés után a megadott email címedre elküldjük a további teendőket.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@karacsildiko.com címre.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, mivel az előfizetés teljesen automatikusan megújul, amit kizárólag bankkártyával lehet megoldani.

A rendszer minden hónapban automatikusan vonja a havi díjat az általad megadott bankkártyáról, így nem kell azzal foglalkoznod, hogy minden hónapban manuálisan megújítsd. Természetesen bármikor megszüntetheted a tagságot egy kattintással.
Kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket. Mindemellett felhívunk telefonon is, és elmondjuk a további teendőket. Szóval segítünk már az elején is.
Legegyszerűbben fogalmazva a fordulónapon. Ez azt jelenti, hogy amíg aktív az előfizetésed ugyanazon a napon vonja le a rendszer. Ha például 5-én fizetted ki először a havi díjat, akkor minden hónap 5-én fogja levonni a havi díj összegét a rendszer.
Igen. A facebook-on és a foglalkozásokon használt zoom alkalmazásban is van lehetőség, hogy teljesen anonim legyél.
Ez esetben a rendszer küld egy email-t, hogy nem tudta levonni a bankkártyádról az összeget. Neked csak annyi a dolgod, hogy vagy feltöltöd a bankkártyádat a havi díj összegével, vagy megadsz egy másik bankártyát, amiről le tudja vonni az összeget. Ez után a rendszer másnap újra megpróbálja levonni a havi díjat.
Lemondás után kapsz egy email-t, amiben visszajelez a rendszer, hogy lemondásra került a tagságod. A Klubtagságoddal a fizetési fordulónapig van lehetőséged részt venni. Ezután manuálisan kiléptetünk a tagok közül.

Bármikor lemondható a tagság, és a fordulónap után már nem kerül felszámításra a következő időszak díja.

2 lehetőséged van:

1.) A fordulónap előtt 3 nappal a rendszer küld egy email-t, hogy 3 nap múlva le fogja vonni a havi djat a bankkártyáádról. Ebben a levélben lesz egy link, amire rákattintva lemondásra kerül az előfizetésed.

2.) Írsz egy levelet a hello@karacsildiko.com email címre, hogy le szeretnéd mondani az előfizetésed. Ebben az esetben mi manuálisan állítjuk át „Lemondott”-ra az előfizetésed.

Igen. Mivel az előfizetést mi nem tudjuk manuálisan megújítani, így ebben az esetben annyi a dolgod csupán, hogy újra kitöltöd a megrendelő űrlapot az adataiddal, és kifizeted a havi díjat.

A megrendelési űrlapon megadott email címedre fogjuk kiküldeni minden foglalkozás elérhetőségét, illetve a facebook privát csoportban is kiírjuk.
Miután kifizetted az első hónap díját kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket valamint mit hol találsz a csoportban.
Igen. A Klub tagjaként egy támogató közegben vagy. A szakemberrel folytatott munkáddal gyorsabban meg oldhatod a problémáidat.

Ha pedig nincs több kérdés, akkor várunk téged is a Teremtő Klub

Gratulálunk. Eljutottál az oldal legvégére. Most már minden lényeges információt tudsz ahhoz, hogy most hozz egy nagyszerű döntést. Ha tehát szeretnél belevágni az önismereti utazásba, ami során rendet raksz a fejedben, és kioldod a blokkjaidat, akkor csatlakozz.