Szeretettel köszöntelek a  Teremtő Klubban!

Ebben a klubban vezetett meditációk, hangterápiás lelki blokkoldások, intuitív szabad hangadás és mantrák, hangtálak, sámándob, intuitív hangszerek segítségével oldhatod blokkjaid, töltekezhetsz, dolgozhatsz magadon.

Jól látható témakörökbe tettem a hangterápiás meditációkat, melyek folyamatosan bővülni fognak, mert kb. 400 meditációm van felvéve melyeket fel fogunk tölteni az oldalra. S emellett minden hónapban fognak felkerülni új aktualitások, új meditációk.

Ha megérint egy témakör, szeretnél vele dolgozni, akkor klikkelj rá a témakörnél található borítóképre, meg fogod látni az ott lévő meditációkat, s ki tudod választani melyiket szeretnéd megcsinálni.

Kérlek ne vidd túlzásba a meditálást, hiszen a sok emelő meditáció mellett blokkok oldásáról is szó van, és időt kell hagyni lelkünket, amíg utolér minket, s feldolgozódnak a blokkok.

Jó meditálást, kellemes hangfürdőzést kívánok!

Javaslom, hogy fejhallgatóval, vagy fülhallgatóval hallgasd a meditációkat a jó hangzásélmény és a zavartalan nyugalom érdekében.

Itt találod a témaköröket

Klikkelj a borítóképre, hogy eljuss a kiválasztott témakör meditációihoz

Bőséget számtalan módon blokkolhatjuk. Blokkolva lehet ha rosszul bántunk a pénzzel, elszórtuk, túlköltekeztünk, vagy fukarok voltunk másokkal vagy magunkkal. Lehetséges, hogy szegénységi fogadalmat tettünk. Lehet, hogy családi mintáinkban családunknak szegénységtudata volt. Lehet, hogy a pénzhez negatív hiedelmeket társítunk. Foglalkozunk itt a szegénységi fogadalmak oldásával. Szegénységtudat oldása egyéni és családi szintekről. Bőség energiáinak behívására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Szüleintől őseinktől átvehettünk negatív mintákat, melyeket szándékosan vagy szándéktalanul átörökíthettek nekünk. Foglalkozunk a generációs minták oldásával. Kitisztítjuk a szülőktől, apai és anyai ágon átvett mintákat. Foglalkozunk az édesanyánkkal, édesapánkkal történő kapcsolat javításán. Anyai apai inkarnációink tisztításán. Dolgozunk belső gyermekünkkel. Foglalkozunk azzal, hogy felvegyük őseinktől a pozitív örökséget is.
A bennünk élő férfi lélekrészünket számtalan minden blokkolhatja. Ha nem hiszünk, nem bízunk magunkban, ha nem állunk bele feladatainkba. Ha halogatunk, alig pislákol bennünk a tápláló belső tűz, előrevívő hajtóerő. Teremtőerő blokkjainak oldásával foglalkozunk. Önuralom megteremtésével, hiszen ha túl sok bennünk a tűz, nem tudunk uralkodni önmagunkon az lángra lobbanthatja bennünk a haragot, dühöt, amivel kaput nyitunk a negatív energiáknak. Tisztítjuk hát férfi lélekrészünket, teremtőerőnk elakadásait.
Tisztítjuk női lélekrészünket. Dolgozunk a nőiség blokkjainak oldásaval. Papnői minőségeinket aktiváljuk.
Nem tudod mi az életfeladatod? Tudod, hogy mi de nem mersz beleállni? Oldjuk az életfeladat blokkjait. Itt számtalan blokkoldó meditációt találsz mellyel segítheted megtalálni utad és haladni rajta!
Oldjuk a szívcsakra blokkjait. Önkorlátozó mintákat. Önbüntető programokat. Megbocsátunk magunknak és másoknak. Megismerjük saját szeretetnyelvünk.

Ha stresszes az életed, túl sok a munkád, elfáradsz pszichésen, rengeteg feladatot kell megoldanod, és túl sok teher súlya van vállaidon itt megpihenhetsz. Ki tudod kapcsolni a gondolatok zakatolását, a külvilágot, hogy csak a belsődre, belső hangodra figyelj, megtaláld a nyugalmat, töltekezz, lazulj.

Vannak olyan fénytestvéreink akik segítenek minket a felemelkedésben, rezgésszint emelésben, a szeretet legmagasabb fokának megélésében.

Minden újhold egy új esély egy új kezdetre, mint GPS-nél újratervezés, hogy jobbá változtassuk életünket.
Minden telihold lehetőség a kiteljesedésre. Minden teliholdkor énekelek, behívva annak a teliholdnak az energiáit s szeretettel közvetítve az embereknek.