Felemelkedés

Loading...

Ősi, tradicionális mantrák szövegére írtam ének dallamokat, kaptam az égiektől. Zenei producer  varázslatos chill-out, ambient zenét alkotott hozzá. E mantrákat úgy válogattuk össze, hogy a zenei élmény megtapasztalása mellett életed segítői legyenek a szeretet megélésében, elfogadásában és kiárasztásában, együttérzés megélésében.

Ragaszkodás elengedésében, rezgésszinted emelésében. Énekhangom s a zene gyógyító frekvenciái ellazítanak, feltöltenek, mennyei szférákba emelnek, ébresztenek, oldanak. Emelik rezgésszinted. Összekapcsolnak a Forrás szeretet energiájával. Kozmikus és arkangyali energiákat közvetítenek. Helyezkedj el kényelmesen s add át magad a hangoknak, dallamoknak zenének, engedd, hogy megérintsék lelked. Áldott utazást kívánok! nehézségeid, és szeretet, boldogság frenkvenciáira hangolódj.

 

  1. Om Namo Bhagavate Vasudevaya
  2. Om Namo Narayana
  3. Shanti
  4. Om Ah Ra Pa Tsa Na Dhi – Majushri Mantra
  5. Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung – Siri Gayatri Mantra
  6. Om shreem Mahalakshmai namaha
  7. Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
  8. Om tare tuttare ture swaha – Zöld Tara Mantra
  9. Felemelkedés – Ascension

 

Om Namo Bhagavate Vasudevaya

Miközben énekelsz engedd, hogy felszabadulj, hogy tisztuljon tudatod. Figyelmed fókuszát a szívedbe véve engedd, a mantra összekapcsoljon benned élő Isteni éneddel, aki a Teremtő részeként bölcsen, jósággal, szeretettel vezet utadon.

 

Hari om mano Narayana

Narayana a szívcsakrán keresztül áramló kozmikus szeretet, béke, egyensúly, együttérzés, isteni energia feltétel nélküli szeretet hullámhossza. Engedd, hogy az isteni szeretetenergia hullámai gyógyítsanak, egészségre hangoljanak. Helyezkedj el kényelmesen.. és add át magad a hangok ölelésének…

Shanti

Béke legyen, béke van benned, szívedben, tudatodban, lelkedben s az egész világban.

Om Ah Ra Pa Tsa Na Dhi – Manjushri Mantra

Bölcsesség mantrája. Segít a káoszból új rendet építeni Benned és körülötted. Segít a tudatlanságból bölcsességet szülni. Kifejezőkészséggel, rátermettséggel, tudással látja el Téged Manjusri, aki az asztrológusok védelmezője is.

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung – Sri Gayatri Mantra

Összeköti az eget és az étert a földdel, lecsatornázza a fényt a földbe. Összekapcsol a kozmosz dimenzióival, a Nappal, a Holddal, a Földdel. Miközben Sushumna mantraként aktiválja a kundallini energiákat az összes csakrádban. Segíti felemelkedésed, jobb és bal agyféltekéd összehangolását. Imád éneklése közben felajánlhatod energiáit más ember gyógyítására miközben elképzeled, hogy ragyogó fehér fénnyel veszed körül.

Om Shreem Mahalaksmiyei Namaha

Üdvözöld Nagy Lakshmi Istennőt s kérd, hogy tegyen látogatást otthonodba, életedbe. Hálát adva, hogy termékenység, szépség, bőség, gazdagság áramlik hozzád. Bőség egészségben, szeretetben, békében. Kérd mindezt magadnak, s embertársaidnak, s a Földnek is. Keress egy kényelmes helyet, s engedd, hogy a zene hullámaim utazz önmagadba, hogy megnyilvánuljanak benned képek, színek, érzetek, érzések vagy csak pihenj.

 

Lokah samastah shukkino bhavantu

Legyen minden ember legyen boldog és szabad! Minden gondolatod, érzésed, szándékod és cselekedeted kapcsolódik a világhoz, formálja azt. Általuk hozzá tudsz járulni ahhoz, hogy boldogság, szabadság és öröm legyen minden érző lény szívében, életében. Egódról lekapcsolódva, teremtő Isteni éneddel eggyé válva szeretet frekvenciáin áramolva hozzájárulhatsz a kozmikus rend helyreállításához. Énekeld e mantrát: Lokaha Samastah shukino bhavantu.

 

Om Tare Tuttare Ture Swaha – Zöld Tara Mantra

Együttérzés mantrája. Énekeld, hallgasd, töltődj pozitív energiával, teremtő erővel. Szabadulj a félelmektől, ragaszkodástól!  Válj érzékennyé tesz együttérzésre. Engedd, hogy támogasson a jó szándék megélésében, kapcsolataid javításában, spirituális fejlődésedben.

Kategória:

5.000Ft